The Art Server

Van Dale bevalt van eerste babyboekje

mijn_eerste_van_dale_babyboekje_isbn_9789460772207_3_1432072910

Wie dacht dat Van Dale enkel woordenboeken uitgeeft voor 'grote mensen', moet zijn menig herzien. Zopas beviel de uitgeverij van een eerste babyboekje, een uiterst verzorgd hebbedingetje voor de allerkleinsten.

Ook de drie Van Dale voorleeswoordenboeken zijn vrolijke en verantwoorde "echte woordenboeken", waarbij de betekenis van ieder woord wordt uitgelegd in een kleurrijke tekening en een kort versje. Er wordt telkens ook een trefwoordenlijst op thema voorzien.

Deze drie boeken zijn samengesteld door Liesbeth Schlichting (kindertaaldeskundige), Betty Sluyzer, Martine Lettrerie (kinderboekenschrijfsters) en Marja Verburg (woordenboekenmaakster). De tekeningen zijn van de hand van Paula Gerritsen. Het boekje wordt geleverd in een plastic verpakking, afgesloten met een kartonnen headercard.


 


 

 

Categorie
Fictie
Auteur
ISBN
946077220X
Uitgever
Van Dale
Prijs
: 6,99 euro
Recensent
WeL
Datum
22 juni 2015

Deel via