The Art Server

Borgerhoff & Lamberigts richt evenementenbureau The Academy op

bl

Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts heeft, samen met het Gentse bedrijf Clockwork een nieuw evenementenbureau opgericht: The Academy.

The Academy zal naar eigen zeggen grootschalige evenementen organiseren, in het verlengde van of parallel met de overige activiteiten van Borgerhoff & Lamberigts. Het gaat om tentoonstellingen, concerten, spektakels en publiekshappenings.

Borgerhoff & Lamberigts, die naast het uitgeven van boeken ook andere media-activiteiten wou ontplooien, startten eerder al een televisietak. Daarvoor werd Kris Hoflack aangetrokken, ex-hoofdredacteur van de VRT-nieuwsredactie en voormalig journalist bij Humo en Bonanza.

Het eerste wapenfeit van The Academy is meteen een topper: TOOTS90, acht exclusieve verjaardagsconcerten op diverse locaties in België én een grootschalige expositie in Brussel, en dit ter gelegenheid van de 90ste verjaardag van Toots Thielemans, wereldbekend Belgisch jazzicoon, doorluchtige Brusselaar, vermaard mondharmonicaspeler en begenadigde fluiter.

Info: www.borgerhoff-lamberigts.be en www.toots90.be

Categorie
Media
Datum
29 februari 2012
om 07:07

Deel via