The Art Server

Brussels Film Festival van start

photo

Gisteren ging het Brussels Film Festival van start. Tot en met 16 juni kunnen filmliefhebbers de tiende verjaardag meevieren van dit filmfeest in Flagey en Bozar. 

Het festival werd geopend met de voorstelling van 'Quand Je serai Petit', geregisseerd door Jean-Paul Rouve. 

Vanavond heeft een groots feest plaats in Flagey, met een aantal concerten. Daarnaast staat er ook nog de avant-première van 'To Rome with Love' op het programma, de laatste film van Woody Allen met Penelope Cruz, Alex Baldwin en Ellen Page. Morgen is er ondermeer een masterclass rondom scenarioschrijven, met Thomas Bidegain (scenarist van 'De Rouille et d'Os' en 'A perdre la raison'). En op 12 juni wordt er een dag besteed aan Zentropa, het productiehuis van Peter Aalbaek Jensen en Lars von Trier.

De jury van het BFF bestaat dit jaar uit de regisseurs Frédéric Fonteyne, Peter Greenaway, Edouard Molinaro en Koen Mortier, en de actrices Tania Garbarski en Mireille Perrier, en acteur Bernard Yerles.

Het volledige programma is te vinden op BRFF

Categorie
Film
Datum
09 juni 2012
om 10:11

Deel via