The Art Server

Landschappen kijken tijdens de Summer of Photography

SKB_Import_249912_Picture_37437

De vierde editie van Summer of Photography loopt dit jaar van 16 juni tot en met 16 september. Deze biënnale is een initiatief van Bozar dat er met een aantal partners in slaagt een internationaal platform voor fotografie te creëren.

Alhoewel de hoofdtentoonstelling Sense of Place in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten plaatsvindt, zijn er ook exposities in Antwerpen, Charleroi, Hornu, Knokke en Oostende.

In het PSK in Brussel krijgen bezoekers 160 werken te zien van 40 jonge fotografen tezamen met gerenommeerde vakbroeders uit 27 Europese lidstaten zoals onder anderen de Belg Carl De Keyzer, de Duitser Andreas Gursky en de Deen Olafur Eliasson.

Op 14 juni, ter gelegenheid van de opening van Summer of Photography, heeft ook een symposium plaats rond Europese landschapsfotografie waaraan ondermeer deelnemen: curator Liz Wells en Massimo vitale (Italië), Pedro Cabrita Reis (Portugal), Celine Glanet (Frankrijk) en Vessalina Nikolaeva (Bulgarije).

Alle info via summerofphotography.be

Categorie
Fotografie
Datum
10 juni 2012
om 14:09

Deel via