The Art Server

Blijven dromen met Hans van Bentem in GEM Den Haag

Unknown

Nog tot en met 11 november loopt in het Gemeentemuseum van Den Haag de tentoonstelling 'Hans van Bentem. Keep on Dreaming'. Bezoekers krijgen er, dixit de perstekst van het Gemeentemuseum, "het ene na het andere glanzende, fonkelende en kleurrijke kunstwerk' te zien.

Hans van Bentem, geboren in 1965 in Den Haag, verwierf internationale bekendheid als beeldhouwer, schilder, installatiekunstenaar, maker van keramische sculpturen en objecten van glas. Hij studeerde aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten Den Haag, afdeling Monumentale Vormgeving.

Quote van Van Bentem: "Het gaat er niet om wát ze van mijn beelden vinden, maar dát ze er iets van vinden."

Keep on dreaming is het resultaat van de bijna 25 jaar dat Hans van Bentem als beeldend kunstenaar werkzaam is. Bij de tentoonstelling verschijnt de rijk geïllustreerde publicatie Keep on Dreaming, geschreven door Titus M. Eliëns en uitgegeven door Uitgeverij de Kunst.

Info: www.gemeentemuseum.nl en www.uitgeverijdekunst.nl

uk  
Cover catalogus Hans van Bentem met daarop
afgebeeld The Gobelin Room, 2012

Categorie
Beeldende Kunst
Datum
24 juni 2012
om 13:51

Deel via