The Art Server

'Pixar: 25 Years of Animation' in Bundeskunsthalle Bonn

images

Nog tot en met 6 januari van volgend jaar loopt in de Bundeskunsthalle in Bonn 'Pixar: 25 Years of Animation' , een tentoonstelling die het heeft over verhalen en personages uit de wereld van de animatiefilm en waarbij met name gefocust wordt op Finding Nemo, Ratatouille, A Bug's Life en andere.

Er zijn op deze expo een vijfhonderdtal creaties van Pixar Animation Studios te bewonderen die de bezoekers een overzicht bieden van de artistieke en digitale cultuur van Pixar Animation Studios. Technologie en computer graphics

Niettegenstaande op de expo sprake is van een hoogtechnologisch proces, toch begint alles altijd met een zeer eenvoudige combinatie van potlood en een blad papier.

Elyse Klaidman, de curator, die tevens conservator en archivaris van de Pixar Universiteit in het Californische Emeryville, stelt dat niettegenstaande het hoogtechnologisch proces, talen toch altijd begint met een zeer eenvoudige combinatie van potlood en een blad papier.

Info: Pixar Bonn

Categorie
Beeldende Kunst
Datum
16 juli 2012
om 13:39

Deel via