The Art Server

Herman Brood inspireert dochter Lola als ontwerpster

lb

Nog voor het einde van dit jaar zou de Broodcollectie in de winkels kunnen liggen, een project van Lola Brood. De 27-jarige dochter van de beroemde kunstenaar, zanger, pianist, acteur en dichter wil zich ontpoppen als ontwerpster, geïnspireerd door haar vaders songteksten, schilderijen en andere artistieke creaties. De collectie zou bestaan uit ondermeer T-shirts, broeken en jasjes van leer en spijkerstof, geheel in de stijl van Herman Brood.

Lola Brood kwam eerder al in de bekendheid vanwege het Avro-programma 'Lola zoekt Brood', een vierluik waarin ze vorige jaar antwoord probeerde te vinden op al die onbeantwoorde vragen die ze nog heeft over haar vader. Vier weken na elkaar presenteerde Art Rooijakkers de afleveringen waarin ondermeer gepraat werd met haar moeder Xandra Brood en een bezoek werd gebracht aan de de directeur van het Hilton Roberto Payer, die aanwezig was de dag dat Herman Brood vanop het dak van het hotel naar beneden sprong en daarmee een einde maakte aan zijn leven.

Categorie
Mode
Datum
20 augustus 2012
om 10:55

Deel via