The Art Server

Belgische fotograaf Pierre Volpe wint Europese prijs

por

Na twee prijzen in de “International Landscape Photographer of the World Award” eerder dit jaar, nu ook een Award de Bronze voor Pierre Volpe in Bourbon-Lancy.

Volpe wordt voor de vierde keer gelauwerd tijdens de zesde biënnale van de internationale openluchttentoonstelling “L'été des portraits” in het middeleeuwse Franse stadje Bourbon-Lancy, waar meer dan 300 Europese fotografen samen 1.500 portretten exposeren.

Hij stelt drie portretten en twee naaktfoto's tentoon. De bekroonde portretfoto komt uit de reeks ‘La Linea’ waarmee hij ook in juni dit jaar hoge ogen scoorde door er het prestigieuze Europese “QualifiedEuropeanPhotographer”(QEP) kwaliteitslabelmeeindewachtteslepen.

In Bourbon-Lancy kregen 19 beelden een waardevolle erkenning, waarbij het werk van Volpe werd bekroond met een bronzen onderscheiding.

De tentoonstelling loopt nog tot 15 september. Meer info op www.etedesportraits.com

Categorie
Fotografie
Datum
23 juli 2014
om 07:07

Deel via