The Art Server

Sotheby’s veilt reeks werken van Ensor

S_list.jpg_list_list_list_list_list_list_list_list_list_list_list_list

Onder de titel ‘James Ensor as printmaker’ brengt Sotheby’s op 27 september eerstkomend een aantal werken onder de hamer van de beroemde Oostendse kunstenaar.

De veiling komt er naar aanleiding van een tentoostelling in de Londense Royal Academy of Arts die als hoofding ‘Intrigue: James Ensor by Luc Tuymans’ meekreeg. De expo loopt van 29 oktober tot en met 29 januari van volgend jaar.

De 78 loten die Sotheby’s te koop aanbiedt zijn afkomstig uit een privécollectie. Het aanbod behelst ondermeer een aantal delicate stads- en zeelandschappen, ‘selfies’ en demonische portretten van politieke figuren, alsook fantastische en religieuse taferelen.© Sotheby's

Categorie
Veiling
Datum
07 september 2016
om 10:42

Deel via