The Art Server

Royal Mail eert David Bowie met postzegels

Unknown

Met een serie van tien postzegels willen de Britse posterijen een hommage brengen aan de vorig jaar overleden Brits zanger, songwriter, muziekproducent en acteur, die beschouwd wordt als een van de invloedrijkste rockmuzikanten vanaf de jaren zestig tot heden.

Zes zegels tonen Bowie-platen als "Hunky Dory", "Alladin Sane", "Heroes" en "Let's Dance". De andere de zanger live aan het werk, tijdens ondermeer  "The Ziggy Stardust Tour" in respectievelijk 1972 en 1973.

Over de reeks die wordt uitgebracht op 14 maart aanstaande, zegt Philip Parker van de Royal Mail: “For five decades David Bowie was at the forefront of contemporary culture, and has influenced successive generations of musicians, artists, designers and writers.

De nieuwe zegels, die zefklevend zijn, hebben afmetingen van 34 op 32 mm.  Bestellen kan nu al via de website van Royal Mail.

Categorie
Design
Datum
29 januari 2017
om 07:07

Deel via