The Art Server

King of the Belgians bekroond in Rotterdam

Unknown-2

Tijdens de slotceremonie van het Internationaal Filmfestival van Rotterdam heeft King of the Belgians van Peter Brosens en Jessica Woodworth KNF Award in de wacht gesleept. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds.

De onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt door de Kring van Nederlandse Filmjournalisten die hiermee hun favoriete Nederlandse film of coproductie van het festival eren.

King of the Belgians reisde sinds zijn première op het Lido verder de wereld rond met vertoningen in onder andere Hamburg, Busan, Antalya, São Paulo, Valladolid, Tallinn, Marrakech, Dubai, Les Arcs, Palm Springs en recent nog Göteborg.

Op 20 mei aanstaande komt King of the Belgians in de Nederlandse bioscopen. Vanaf begin maart is de film bij ons ook verkrijgbaar op dvd.

Categorie
Film
Datum
04 februari 2017
om 07:07

Deel via