The Art Server

Kevin Janssens op weg naar internationale carrière

Unknown_list_list

De Vlaamse acteur Kevin Janssens speelt een van de mannelijke hoofdrollen in de Franse film Revenge, het speelfilmdebuut van Coralie Fargeat. Dat meldt het Vlaams Audivisueel Fonds.

De Italiaanse actrice Matilda Lutz (Rings) speelt in Revenge het centrale personage als een vrouw die zint op wraak nadat drie mannen haar misbruikten en voor dood achterlieten in de woestijn.

Janssens neemt een van de hoofdrollen in het verhaal voor zijn rekening en trainde de voorbije weken intensief om de vereiste fysiek van zijn personage vorm te geven. De opnames nemen zo’n zes weken in beslag en zijn vorige week gestart in Marokko.

 Op janssens palmares staan ondermeer Windkracht 10, Vermist, De Smaak van De Keyser, Het goddelijke monster, Zot van A. en Smoorverliefd. Recent was hij  te zien op de set van de Franstalig Belgische film Tueurs, la stratégie de la tension van François Troukens en Jean-François Hensgens en in Robin Pronts D’Ardennen, in 2016 goed voor een Ensor voor beste film.

Categorie
Film
Datum
14 februari 2017
om 17:08

Deel via