The Art Server

Flanders DC lanceert online magazine

Unknown

Flanders District of Creativity ofte Flanders DC, de Vlaamse organisatie voor ondernemen in de creatieve sector heeft een nieuwe site. Naast een praktische gids met tips, informatie en tools voor creatieve ondernemers, werd ook een nieuw online magazine boven de doopvont gehouden. 

Begin 2016 bundelden Design Vlaanderen, Flanders Fashion Institute en Flanders DC de krachten. Een jaar later zijn ook de expertises en sterktes van de drie organisaties samengesmolten. Het resultaat: één organisatie met één team, één programma en één naam: Flanders DC. En vanaf vandaag ook één website: www.flandersdc.be, die ontwikkeld werd i.s.m. het communicatiebureau Kunstmaan.

Naast een praktische ondernemersgids is de grote nieuwigheid een online magazine www.flandersdc.be/nl/magazine. Dit online magazine is de opvolger van het papieren designmagazine Kwintessens. Het Flanders DC magazine wil de hele Vlaamse creatieve sector een platform geven, nieuws uit de sector brengen en inspireren rond de zakelijke kant achter hun creativiteit. 

Volgende sectoren worden in Vlaanderen officieel als deel van de 'creatieve sector' beschouwd: architectuur, audiovisuele industrie, beeldende kunst, communicatie, pr en reclame, design, erfgoed, gaming, gedrukte media (literatuur en journalistiek), mode, muziek, nieuwe media, podiumkunsten.

Pascal Cools is directeur van Flanders DC.

Categorie
Cultuur
Datum
19 februari 2017
om 16:54

Deel via