The Art Server

Dries Van Noten in de bioscoop

trailer_Dries

Regisseur Reiner Holzemer volgde Dries Van Noten een jaar lang langsheen de creatie van 4 collecties. Het resultaat is binnenkort te zien in de cinema.

DRIES brengt een intiem en fascinerend portret van de Vlaamse modeontwerper Dries Van Noten wiens stijl wordt gekenmerkt door warme kleuren, exquise prints en rijke borduursels.

Als één van de laatste onafhankelijke modeontwerpers bekleedt hij een unieke positie in het modelandschap. Hij staat al 25 jaar aan de top en heel wat van zijn collecties zijn iconisch te noemen. Van Noten zelf is bekend om zijn soberheid en zijn bescheidenheid, je zal hem niet vaak zien op modefeestjes en hij geeft amper interviews. Voor het eerst laat hij een camera toe in zijn professionele en persoonlijke leven.

De film waarvan de muziek verzorgd werd door Colin Greenwood viel al in de prijzen op Official Selection, CPH-DOX en de Official Selection, DOCVILLE, 2017. De releasedatum is voorzien op 05 april aanstaande.

Categorie
Mode
Datum
01 april 2017
om 11:33

Deel via