The Art Server

Curatoren van IABR-tweeluik bekend

Unknown

De Nederlandse Rijksbouwmeester Floris Alkemade (FAA - Floris Alkemade Architect), de Vlaams Bouwmeester Leo V an Broeck (Bogdan & Van Broeck) en de Belgische architect Joachim Declerck (AWB – Architecture Workroom Brussels) zijn benoemd tot curatoren van de komende twee edities van de Internationale Architectuur Biennale Rotterdam (IABR), in 2018 en 2020.

IABR–2018+2020 is een tweeluik met Nederland en België als werkveld en de wereld als inspiratiebron. Van voorjaar 2017 tot zomer 2020 wordt verkend tot welke kwaliteitssprong van onze steden en landschappen we in staat zijn als we doelgericht werken aan oplossingen voor de grote maatschappelijke uitdagingen van deze tijd.

De IABR is kennisinstelling en cultureel platform tegelijk en zet de kracht van verbeelding en ontwerp doelgericht in voor échte verandering. Deze methodologie maakt het mogelijk de vele lokale en regionale initiatieven en opgaven bijeen te brengen, bestaande inzichten te delen, nieuwe kennis te ontwikkelen en die in de praktijk te testen.

Categorie
Architectuur
Datum
20 april 2017
om 15:15

Deel via