The Art Server

Big in Brusselse Bozar

images

Op 10 mei eerstkomende heeft in Bozar in Brussels een lezing plaats van Kai-Uwe Bergmann, Partner bij BIG, en Business-Development Team leider.

BIG is betrokken bij grote en kleine projecten wereldwijd. In de lezing komt die verscheidenheid aan bod, van het kleinschalige zomerhuis tot de grote stedelijke projecten waarvoor het architectenbureau het beste bekend is, met de nadruk op recent afgewerkte projecten en werk dat in het komende jaar voltooid zal worden. 

Typisch voor de projecten is de manier waarop ze omgaan met elementaire architecturale thema’s zoals vorm, functie, ligging, toegankelijkheid, positie, licht, lucht en materialen.

Ondanks de uiteenlopende schaalgrootte zijn zowel de kleine als de grote projecten gebaseerd op een diepgaand engagement inzake ruimtelijke ervaring en structuur, bouwmaterialen en omgeving, en op algemenere maatschappelijke thema’s – een niet-aflatende uitdaging, niet gebonden door conventionele ideeën.

Categorie
Architectuur
Datum
07 mei 2017
om 07:07

Deel via