The Art Server

deSingel sluit architectuurseizoen af met feest

logo

Aan alle dingen komt een eind. Dus ook aan het architectuurseizoen in deSingel in Antwerpen. Een reeks lezingen en een vooruitblik op het volgend seizoen zijn een deel van de ingrediënten.

De curatoren Henk De Smet en Paul Vermeulen zijn van plan om van de laatste dag van de tentoonstelling 'Find myself a city to live in' die momenteel in deSingel loopt een waar feest te maken. Het Vlaams Architectuurinstituut nodigt als gastheer alle belangstellenden uit op een reeks lezingen op zondag 11 juni vanaf 15:00. Bedoeling is volgens de organisatoren om in een sfeer van bubbels en lekkers, te reflecteren over de verschillende steden in de tentoonstelling. Els Claessens (architecten Els Claessens en Tania Vandenbussche), Irénée Scalbert (architectuurcriticus), Lara Schrijver (UA), Elisabeth Hatz (Universiteit van Limerick), Elly Van Eeghem (curator/kunstenaar) en André Loeckx (KULeuven) zijn aanwezig voor een lezing.

Ook aan de kleinsten werd gedacht. Zij kunnen deelnemen aan de try-out van 'De gelaagde stad', een interactief kinderatelier dat De Veerman ontwikkelt voor het Festival van de architectuur.

Inschrijving via deze link

Categorie
Architectuur
Datum
28 mei 2017
om 07:07

Deel via