The Art Server

Nominaties voor LCD Award bekend

LCD_Knipsel

De nominaties voor de LCD Award Exhibition of the Year, ondermeer bekend als de oscars voor de museumwreld zijn bekend. De prijs wordt georganiseerd in samenwerking met The New York Times.

Drie musea zijn voorgedragen. De winnaar kennen we op 29 september 2017wan neer de ultieme laureaat van de Leading Culture Destinations Awards for Best exhibition of the year. The LCD Awards wordt bekend gemaakt tijdens een ceremonie in Londen. 

Ondermeer het Nederlandse privemuseum Voorlinden behoort tot de drie uitverkozenen met de solotentoonstelling 'Say Cheese' met het werk van de Engelse kunstenaar Martin Creed. De andere genomineerden zijn het Rockbund Art Museum in Shanghai met de tentoonstelling 'Song Dong - I Don't Know the Mandate of Heaven' en het Hirshhorn Museum in Washington met 'Yayoi Kusama - Infinity Mirrors'.

Categorie
Cultuur
Datum
02 juli 2017
om 07:07

Deel via